Bregar: “Na igrišče bomo stopili s srcem”

Rrokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 10. januarja, ob 14. uri severno od Stuttgarta v Areni Ludwigsburg čaka tekma 10. kroga Delo EHF Lige prvakinj. Tekmice bodo rokometašice Bietigheima, ki so jih oktobra v Stožicah z 28:26 tigrice že premagale. Tekmo lahko v neposrednem prenosu spremljate na Arena Sport 1.


Uroš Bregar, trener RK Krim Mercator: “Komaj čakamo, da se drugi del Lige prvakinj začne. Nekaj težav smo imeli z okužbami, a smo že v polnem trenažnem sistemu. Veseli me drugi polčas, ki smo ga pokazali proti Nemkam. Izhajali bomo iz naše obrambe, na igrišče pa stopili s srcem in željo po zmagi.”

Nina Žabjek, kapetanka RK Krim Mercator: “Zelo se veselimo nadaljevanja tekmovanj in ritma treningi – tekme. Naša velika želja je tudi, da bi se na tribune lahko vrnili gledalci, ki nam dajejo dodatno energijo. Naučile smo se že motivirati same, ampak nam oni velikokrat predstavljajo dodatno igralko na terenu. Iz tekme v tekmo rastemo in upam, da bomo tudi v nedeljo pokazale, iz kakšnega testa smo.”

Nataša Ljepoja, rokometašica RK Krim Mercator: “Vemo, kaj moramo narediti za zmago. Biti moramo bolj čvrste v obrambi, zaigrati igro iz drugega polčasa že v prvem, ustaviti njihove protinapade in priti do čimveč lahkih golov.”

Delo EHF Lige prvakinj, skupina A, 10. kolo
10. januar 2021, ob 14.00
SG BBM BIETIGHEIM : RK KRIM MERCATOR

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: RK Krim Mercator
 

 
Komentarji