Trebanjci z optimizmom vstopili v novo leto

Trebanjci so s prvim treningom zakorakali v leto 2021. V 21-članski zasedbi kjer so manjkali številni reprezentantje in glavni trener Uroš Zorman je trenersko vlogo prevzel pomočnik trenerja Marko Mežnaršič.


Za trebanjskimi rokometaši je sijajen uvod v sezono. Do tekme v Slovenj Gradcu Trebanjci niso poznali poraza že lepo število tekem. Prihod Uroša Zormana na mesto glavnega trenerja je očitno v klub prinesel novo poglavje, ki se zaenkrat ponaša kot zelo uspešno. Trebanjci so uspešno nastopali tudi v Evropski ligi, kjer so v skupinskem delu tekmovanja na treh tekmah dosegli dve zmage.

Na prvem treningu v letu 2021 so manjkali turški reprezentant Ozgur Sarak, član bosanske izbrane vrste Dino Hamidović, slovenski reprezentanti – Rudi Slobodnik, Tim Butkovec in Darko Cingesar ter srbski vratar Aleksandar Tomić, ki se bo ekipi priključil v petek popoldne.

Marko Mežnaršič, pomočnik trenerja RK Trimo Trebnje:
“Treningi bodo kljub odsotnosti Zormana potekali nemoteno. Uroš se bo posvetil reprezentanci, kar je za klub velika čast. Verjamem, da so fantje profesionalci in vedo, zakaj so v našem klubu. Zavedajo se njihovih nalog, hkrati pa se veselim prihajajočega ritma, namenjenega odpravljanju pomanjkljivosti iz decembrskih tekem in izboljšanju igre posameznika.”

Leon Rašo, igralec RK Trimo Trebnje:
“Lepo je bilo videti vse fante po dolgem času. Lahko smo se pogovorili o prihajajočem ciklu treningov v tem mesecu. Čaka nas veliko dela za pripravo na nadaljevanje sezone.”

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji