Celjani s četrto okrepitvijo na zunanji liniji

Celjani so za novo okrepitev znova posegli v balkanski kotel. Pivovarjem se bo v prihodnji sezoni pridružil eden najboljših svoje generacije, Stefan Dodić.


197 cm visok srbski reprezentant se najbolje znajde na položaju srednjega zunanjega in je že četrta celjska okrepitev na zunanji liniji (Krečič, Ćirović, Miličević). 20-letni Srb se je v začetku 2022 iz Vardarja prodal v Kielce, a bil takoj posojen k hrvaškim prvakom. Tudi v prihodnje ostaja član najmočnejšega poljskega kluba, a bo kot posojeni igralec branil barve Celja vse do 2025. 

Dodić je bil izglasovan za najboljšega igralca mladinskega evropskega prvenstva 2022. 

Stefan Dodić: “Po podpisu pogodbe z RK Celje Pivovarna Laško se počutim odlično, saj menim, da sem s tem naredil korak v pravo smer. Pri Celju Pivovarni Laško gre za odlično sredino in verjamem, da se bom hitro vklopil v moštvo. Nadejam se, da nas čaka zelo dobra nova tekmovalna sezona.”

Srbskega talenta pogodba s Kielcami veže vse do 2026.

Sedaj lahko rečemo, da sta si slovenski in hrvaški prvak “izmenjala” enega igralca. Dodić bo iz Zagreba okrepil Celjane, Matic Suholežnik pa se iz Zlatoroga seli v Areno Zagreb

 

Komentarji