Celje s kar nekaj težavami do nizke zmage

Igralci RK Celje Pivovarna Laško so s precej težavami prišli do tretje zmage v končnici in so ostali na vrhu lestvice. Odpor RD Urbanscape Loke, ki je zabeležila še četrti poraz v končnici, so strli šele v izdihljajih tekme.
 
Favoriti iz domače dvorane so tekmo začeli precej medlo, kar so znali unovčiti Škofjeločani, ki so bili večji del prvega polčasa v ospredju, nekajkrat tudi za tri zadetke. Toda na glavni odmor sta ekipi šli poravnani, izenačeno pa je bilo tudi v prvi polovici nadaljevanja.
 
Celjani so prvič na tekmi sicer povedli šele v 34. minuti (12:11), a tudi po tem se niso mogli odlepiti od tekmeca, ki je vztrajno držal korak. V 52. minuti so Celjani prvič na tekmi povedli za dva gola, ko je zadel Rok Ovniček, a niti to še ni odvrnilo gostov od borbe.
 
Odločilni zadetek je v 60. minuti dosegel Domen Makuc, ko je zadel za 22:20. Branko Vujović je zatem le še postavil piko na i z golom za 23:20.
 
Pri domačih je bil s petimi goli najboljši strelec William Accambray, pri gostih pa je pet rokometašev doseglo po tri zadetke.
 
4. KROG LIGE ZA PRVAKA:
CELJE PIVOVARNA LAŠKO : URBANSCAPE LOKA 23:20 (10:10)
Accambray 5, Kodrin 4; Jamnik, Bradeško, Pipp, Jesenko, Marinović 3.
 


Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: RD Urbanscape Loka

Komentarji