Danes brez Marguča, Dolenca in Lesjaka


>Slovenske rokometaše danes ob 17.00 čaka tekma za uvrstitev na EP 2020 proti Nizozemcem v dvorani Zlatorog, v Celju. Tekmeca so pred dnevi premagali z golom razlike, bilo je 27:26.
 
Selektor Veselin Vujović ni bil najbolj zadovoljen s predstavo na Nizozemskem, ampak ne spreminja ciljev. “Favoriti danes niso več takšni favoriti kot so bili včasih, ampak imamo šest točk in verjamem da si bomo z novima osvojenima v nedeljo zagotovili nastop na evropskem prvenstvu. Naš cilj je šest zmag v skupini, kar bi nam dalo boljši izhodiščni položaj na žrebu skupin za EP.”
 
V napovedi za nedeljsko tekmo, je še enkrat poudaril, “Upam da je bila za moje fante četrtkova tekma z Nizozemsko dobra šola in da bodo pred domačo publiko prikazali resnejši pristop in večji motiv. Hkrati bom zamenjal štiri igralce, saj sem zato na priprave tudi poklical 20 rokometašev.”
 
Na seznamu za domačo tekmo z Nizozemci bodo tako tudi Rok OvničekRok ZaponšekMario Šoštarič in kapetan Vid Kavtičnik. Iz postave, ki je potovala na Nizozemsko so izpadli: Gašper MargučAleksander ŠpendeJure Dolenec in Urban Lesjak.
 
Karte za tekmo so še vedno na voljo dobite pa jih TUKAJ.
Komentarji