Danes na sporedu drugi del 8. kroga Lige prvakov

Danes bodo na sporedu še štiri tekme 8. kroga EHF Lige prvakov.


V skupini A bo na sporedu še preostala tekma med Vardarjem in Szegedom. Vardar je izgubil vse 4 tekme od septembra, tako da nujno potrebujejo zmago. V prejšnjem krogu sta blestela Sebastian Frimmel in Kent Robin Tonnesen, ki sta dosegla polovico golov Szegeda. Vardarjev Timur Dibirov je na vrhu strelcev skupaj z Barçinim Diko Memom s 47 goli.

V skipini B se bosta pomerila Dinamo Bukarešta in Flensburg. Flensburg je v prejšnjem krogu prišel do gladke zmage s 37:30. Flensburg je na lestvici na 6. mestu s 5 točkami, Dinamo je zadnji z 4. Dinamov trener Xavi Pascual opozarja na dobro igro Flensburga, saj meni da je to ekipa, ki bi lahko igrala na zaključnem turnirju.

V Veszprem prihaja HC Motor. Motor je v prejšnjem krogu doma presenetil Veszprem. To je bil njihov drugi zaporedni poraz. Veszprem je 3. v skipini z 8 točkami, Motor je 5. s šestimi. Motor v letošnji sezoni še ni osvojil točk na gostovanu, Veszprem je osvojil vseh 6 možnih.

Današnji spored zaključujeta Porto in PSG. V prejšnjem krogu je PSG prišel do gladke zmage, saj je v prvem polčasu prejel le 4 zadetke. Parižani še čakajo na svojo prvo gostujočo zmago. Mikkel Hansen je 3. strelec tekmovanja s 45 goli.

Foto: EHF

Komentarji