David Bogadi: “V prvem polčasu smo zamudili priložnost, da bi presenetili letos odlično Krko”

Rokometaši novomeške Krke so sinoči na težkem gostovanjem v Ormožu uspeli izvleči celo kožo. Po zanimivem in izenačenem prvem polčasu so v drugem delu igre Krkaši pokazali zakaj so trenutno 5. uvrščena ekipa lige. Do polovice drugega polčasa so si priigrali pet golov prednosti (19:24) nato pa so tekmo le še mirno pripeljali do konca in se razveselili zmage z rezultatom 24:28.


David Bogadi, rokometaš RK Jeruzalem Ormož:
“V prvem polčasu smo zamudili priložnost, da bi presenetili letos odlično Krko. V prvih dvajsetih minutah smo slabo izkoristili odlične obrambe vratarja Alena Skledarja. Obenem sploh nismo bili zbrani glede odbitih žog, ki so zmeraj končale v rokah nasprotnika. V drugem polčasu pa nismo imeli niti najmanjših možnosti za uspeh. Krka je igrala kot dobro naoljen stroj, Uroš Knavs je zabil skoraj vse mete, Juretu Blaževiču pa se je v golu Krke dobesedno snelo. Čestitke Krki na zasluženi zmagi, mi pa bomo svojo priložnost za točke iskali že na gostovanju v Krškem.”

Uroš Knavs, rokometaš MRK Krka:
“Vedeli smo, da nas v Ormožu čaka težka tekma. Strpno smo čakali na svojo priložnost. Zaključek prvega polčasa je bil odličen, prav tako začetek drugega polčasa, kjer smo si nabrali odločilno prednost. Gremo dalje tekmo po tekmo in prav na vsaki bomo poskušali presenetiti nasprotnika.”

FOTO: Denis Žuran / RK Jeruzalem Ormož

Komentarji