Marko Sintič: “Menjava trenerja je zagotovo dvignila ekipo”

Zadnjeuvrščeni Krčani so pod vodstvom dolgoletnega trenerja Škofjeločanov Roberta Beguša, ki je pred dnevi prevzel Posavce, v dvorani Poden osvojili zlata vredno točko v boju za ohranitev prvoligaškega statusa.


Andrej Dolenc, rokometaš RD Urbanscape Loka
“Začeli smo malo slabše, vendar smo v drugi polovici prvega polčasa le strnili obrambo in začeli igro z našimi hitrimi protinapadi. Videlo se je, da igramo en za drugega. Med polčasom smo se dogovorili, da nadaljujemo s takim tempom , vendar se ni izšlo po naših željah. Ekipa Krškega je kaznovala vsako našo napako z hitrim protinapadom in se nam tako približala, čeprav smo že vodili za štiri gole v 45. minuti tekme. Na koncu smo vsi lovili zmago – gol za gol – in lahko rečem, da imamo lahko srečo, da smo na koncu dobili točko, saj je ekipa Krškega imela še možnost za zmago. Smo se borili, vendar se vidi, da imamo še veliko za delati in mislim, da nihče od nas ni zadovoljen s tem rezultatom. Upam, da se v teh 14 dni zberemo in gremo v naslednje tekmo veliko bolj zbrani.”
 
Marko Sintič, rokometaš RK Krško:
“Vedeli smo, da prihajamo na težko gostovanje. Po slabem začetku drugega dela sezone je sigurno ta pika velika motivacija za nas. Menjava trenerja je zagotovo malo dvignila ekipo. Tekma je bila napeta, saj smo en del mi vodili, potem domačini in mislim, da je na koncu tale remi kar pravičen za obe ekipi. Za nas je ta pika vredna zlata. Sedaj nas čaka Ormož čez 14 dni dovolj časa da se pripravimo.”
FOTO: RK KRŠKO
Komentarji