Delitev točk v Škofji Loki

V Škofji Loki sta si ob 20. uri nasproti stala RD Urbanscape Loka in RK Trimo Trebnje. Moštvi sta se nekoliko presenetljivo razšli z neodločenim rezultatom.


Škofjeločani že dolgo časa ne poznajo zmage. Nazadnje so v državnem prvenstvu premagali Izolane, zmaga pa ima že dolgo brado, saj datira na 19. oktober. Klub temu je Loka v vmesnem času dosegla nekaj remijev, nazadnje na zadnji tekmi starega leta, proti RK Jeruzalemu iz Ormoža. Trimo se  ponaša s precej boljšimi rezultati in četrtim mesto na lestvici, vseeno pa nocoj niso uspeli streti škofjeloškega oreha.

Rokometaši Loke so bili po izenačenem začetku tisti, ki so prvi vodili z več kot zadetkom prednosti. V 17. minuti je Grega Jamnik svoje moštvo povedel do prednosti z 8-5, a so se Trebenjčani kljub zaostanku vztrajno vračali. V njihovih vrstah so bili razpoloženi predvsem Dino Hamidović (6 golov), Marko Kotar (5 golov), Anže Dobovičnik (4 gole) in David Didovič (4 gole), Jan Redek pa je bil tisti, ki je minuto pred iztekom polčasa izid znova poravnal na 13-13. Vseeno so imeli rokometaši Loke še zadnji napad, po katerem so zadeli za 14-13 in postavili rezultat polčasa.

V prvih desetih minutah drugega dela tekme je kazalo, da bodo favorizirani gostje vendarle prevzeli pobudo. V 39. minuti so povedli za 4 zadetke, a so se domači vrnila igro, povratek pa jim je znova uspel, ko so gostje 12 minut pred koncem povedli za +2.

V zadnjih desetih minutah smo videli le 4 zadetke, pri izidu 24-24, pa je imel Hamidović odločilno priložnost iz sedmih metrov, ki pa je ni izkoristil. Tekma se je tako končala s 24-24.

Foto: RD Urbanscape Loka

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Komentarji