Dobovčani in Ormožani z lepimi besedami o nasprotniku

Prvi del sezone je za nami. Sicer ne z vsemi odigranimi tekmami zaradi že znanih težav s koronavirusom. V sredo se je že pričel drugi del sezone. V soboto bodo odigrane še preostale tekme. Svojo druge tekmo sezone bosta odigrala tudi ekipa MRD Dobova, ki bo v domači dvorani gostila RK Jeruzalem Ormož. Dobovčani so zadnjo tekmo odigrali proti Trebanjcem in izgubili. Na drugi strani so Ormožani med tednom odigrali zaostalo tekmo 8. kroga bili pričakovano boljši od Izole.


Benjamin Teraš, trener Dobove:
“Zadnjo tekmo v letošnjem letu bomo odigrali proti ekipi iz Ormoža, ki v tej sezoni igra odlično. Ekipo Jeruzalema Ormoža sestavljajo izkušeni igralci, ki jim zelo dobro sledijo mlajši, ter tako iz leta v leto napredujejo. Za pozitiven rezultat bomo morali odigrati čvrsto v obrambi in pametno v napadu. Verjamemo, da nam z borbeno igro to uspe.”
 
Martin Hebar, rokometaš Jeruzalema Ormoža:
“To sezono smo začeli z zmago nad Dobovo in tako si želimo leto 2020 zaključiti. Smo v solidni formi in verjamem, da nam končno uspe ta zgodovinski dogodek. To pa je zmaga na gostovanju v Dobovi. Še naši najstarejši igralci se ne spomnijo zmage na tem gostovanju, kaj šele jaz, ki sem med najmlajšimi v ekipi. Dobova ima čvrsto in zelo kakovostno ekipo. Zbrala je le šest točk, kar pa ni realen pokazatelj moči te ekipe. Če ne bomo pravi, nas ne čaka nič dobrega. Mislim, da si ljubitelji rokometa lahko obetajo zanimivo rokometno predstavo”.
Foto: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje
Komentarji