Domen Košir: “Mislim, da je delitev točk povsem poštena”

Tekma med MRK Krka in RK SVIŠ Ivančna Gorica se je končala brez zmagovalca (več TUKAJ). Že na prvi medsebojni tekme lige za obstanek sta se ekipi razšli brez zmagovalca, kar dokazuje kako izenačena je slovenska liga.


Ivančani, ki so že nekaj časa prikovani da dno lestvice so se Krkašem dobro upirali in jim odvzeli pomembno točko v boju za vrh lestvice lige za obstanek.

Svoje mnenje je po tekmi delil igralec Krke, Dino Rašo: “Videlo se je, da smo še nekoliko utrujeni od tekem, ki smo jih igrali minuli konec tedna na pokalu, poznale pa so se tudi poškodbe igralcev, ki so bili glavni akterji na pokalu. Tudi tokrat je bila tekma napeta, bi pa kljub temu pohvalil vse igralce za prikazano. Na koncu smo si točke razdelili, lahko pa bi iztržili več, a moramo biti tudi s tem zadovolnji.”

Misli po tekmi je strnil tudi Domen Košir, igralec SVIŠa Ivančne Gorice: “Tekma je bila zelo izenačena. Skozi celotno tekmo smo se izmenjavali v vodstvu, žal pa smo na koncu zapravili zadnji napad za zmago. Mislim, da je delitev točk povsem poštena.”

Sobota, 18. maja 2019:
KRKA : SVIŠ IVANČNA GORICA  31:31 (14:15)
Matko 8, Okleščen 5; Zafran 10, Košir M. in Košir D. 4

 

Krka in Sviš brez zmagovalca

Foto: RK SVIŠ Ivančna Gorica

Komentarji