Domen Novak: “Odločila je naša želja in borbenost”

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so včeraj v Zlatorogu odigrali zelo pomembno tekmo 7. kroga Velux EHF Lige prvakov, ko jim je nasproti stala zasedba večnega tekmeca Zagreba. Celjani, ki so tekmo odigrali brez poškodovanega Makuca, so prikazali izjemno borbenost ter pred skoraj polnim Zlatorogom dosegli izjemno pomembno zmago. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so ob huronskem navijanju Zlatoroga ugnali Zagreb, čez štiri dni pa sledi že povratna tekma v hrvaški prestolnici.


V drugem polčasu je odlično predstavo prikazal Domen Novak, ki je tekmo zaključil pri petih zadetkih: “Kot je že povedal trener bi se tudi sam rad zahvalil navijačem za njihovo podporo in izjemno vzdušje, hvaležni smo da lahko igramo pred tako publiko. Bila je trda, težka tekma, odločila pa je naša želja in borbenost. Sedaj pa se moramo osredotočiti na naslednje tekme, najprej seveda z Zagrebom, do takrat pa moramo popraviti napake, ki smo jih delali danes in odigrati zbrano ves čas.”

Izjavo mladeniča, ki se ga je že v času igranja za njegov matični klub MRK Ljubljana prijel vzdevek “katapult”, si lahko poslušate TUKAJ.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

FOTO: Gregor Katič

Komentarji