Dunking Devils v Stockholmu uprizorili spektakularen šov za gledalce

Gorenje tudi letos uspešno nadaljuje tradicijo uradnega ponosnega sponzorja evropskega rokometnega prvenstva ob pomoči nove, uradne maskote Gorinija ter njegovih prijateljev, svetovno znanih akrobatov Dunking Devils.


Gorenje uradni sponzor EHF

Bistvo tokratnega evropskega rokometnega prvenstva, EHF EURO 2020, je bilo združevanje vseh evropskih rokometnih narodov, zato je potekalo v treh državah gostiteljicah – v Avstriji, na Švedskem in Norveškem. Prvič v zgodovini rokometa je na prvenstvu sodelovalo kar 24 državnih reprezentanc. V Gorenju so prepričani, da sponzorstvo podjetju prinaša ugled, spoštovanje in še večjo prepoznavnost blagovne znamke Gorenje na vseh tržiščih, saj je veliko rokometno uveljavljenih držav med najpomembnejšimi trgi podjetja.

Predstavitev nove maskote

V decembru je Gorenje uspešno predstavilo svojo prvo maskoto – simpatični retro hladilnik z imenom Gorini. Ta je tako postal uradna maskota ter se je kot pomemben del sponzorskih aktivacij Gorenja na evropskem rokometnem znašel v središču dogajanja na treh različnih rokometnih stičiščih – v Gradcu, na Dunaju ter v Stockholmu.

Vrhunec #simplyfans navijaškega gibanja

Na finalnem vikendu evropskega rokometnega prvenstva 2020 je nova maskota očarala skandinavsko prestolnico s svojimi prijatelji iz akrobatske skupine Dunking Devils. Ti so v duhu povezovanja sestavili najbolj »odštekano« navijaško ekipo in za nastope na prvenstvu združili moči s skupinami Flipping Art, DaMove ter Artifex. Navijaški prijatelji so obiskali nekaj znamenitosti čudovitega Stockholma ter na ulicah navijali, plesali in izvajali akrobacije ter širili navijaško vzdušje med domačini in obiskovalci mesta, prav tako pa so se srečali s svetovno znanimi rokometaši. Vrhunec vikenda je bil nastop Gorinija in Dunking Devilsov v polčasu finalne tekme, ko so zabavali množico 20.000 obiskovalcev.

 

 

Komentarji