Fegic: “Vsi že komaj čakamo na derbi”

Pred odhodom na novoletni premor rokometašice v 1. ženski rokometni ligi čaka še zadnje dejanje. Na zaostali tekmi 7. kroga se bosta danes pomerili neporaženi zasedbi modre skupine, Mlinotest Ajdovščina ter Krim Mercator. Derbi se bo v Športni dvorani Police začel ob 19. uri.


Dragan Adžić, trener RK Krim Mercator: “Mlinotest Ajdovščina je zelo resna ekipa, ki je v dosedanjem dela prvenstva pokazala največ. Poznam in cenim delo kluba ter njegovih rokometašic. Vem, da bo to res dobra preizkušnja pred zaključkom leta. Nanjo se moramo dobro pripraviti, jo odigrati v najboljši postavi in jo izkoristiti za pripravo na nadaljevanje evropskih tekem, ki sledijo že takoj v januarju.”

Nuša Fegic, rokometašica ŽRK Mlinotest Ajdovščina: “Vsi že komaj čakamo na derbi z Krimom Mercatorjem, ki nam lahko prinese ogromno. Priprave na tekmo niso nič drugačne kot ponavadi. Pred vsako tekmo se temeljito pripravimo na tekmice in tako je tudi tokrat. Ob tej priložnosti bi rada povabila vse privržence našega kluba, da se nam pridružijo in nam z glasno podporo pomagajo do novih dveh točk.”

FOTO: Uroš Pihner

Komentarji