Ferlin vabilo odklonil zaradi osebnih razlogov

Ta teden je bila na sporedu novinarska konferenca pred pričetkom pripravljalnega ciklusa slovenske članske reprezentance, ki jo v začetku meseca novembra čakajo priprave v Zrečah. V reprezentanci nekoliko presenetljivo ni od prej rednega člana in prvega vratarja Klemna Ferlina.


Slovenski selektor je na novembrsko reprezentančno akcijo namesto Ferlina povabil 28-letnega Jožeta Baznika, ki igra za francoski Cesson-Rennes. Ob menjavi je dejal naslednje: “S Ferlinom imava dogovor, da ga na novembrski akciji ne bo. Priložnost bomo dali Lesjaku, Kastelicu in Bazniku, videli pa bomo, ali bo Ferlin v prihodnosti v ekipi,” je na novinarski konferenci z izbranimi besedami povedal Vranješ. “Ne moremo reči, kaj bo s Ferlinom. Januarja bomo še videli kakšna bo reprezentanca, zaenkrat pa je tako,” še dodaja švedski strokovnjak.

Za obrazložitev o odsotnosti na reprezentančni akciji v novembru so v Ekipi SN povprašali glavnega akterja Klemna Ferlina, ki je dejal “da se je udeležbo na reprezentančni akciji odločil odpovedati sam in sicer zaradi različnih osebnih razlogov. Ali bo januarja Sloveniji na voljo, pa še ne ve”

 

Komentarji