Florjančič po porazu proti Loki: “Nikakor ne sestavimo kompletne ekipe”, Beguš zelo samozavesten

Včeraj so igralci Krke doma gostili Škofjo Loko. Gostje so vodili skozi celotno srečanje in prednosti, ki so si jo priigrali v prvim minutah tekme niso izpustili iz rok. Končni rezultat je bil 24:26.


Po tekmi je misli strnil igralec Krke, Luka Florjančič, ki je bil poleg Raša, in Pršine najboljši strelec tekme (vsi so zadeli 6x): “Žal nam je za današnji poraz, saj se nam poznajo odsotni igralci. Že od začetka Lige NLB imamo težave s poškodbami in nikakor ne moremo sestaviti kompletne ekipe.”

Na vprašanje, kaj je odločilo tekmo, je odgovoril: “Danes smo izgubili tudi zaradi številnih tehničnih napak, ki smo jih v zadnjih dveh kolih sicer uspeli zmanjšati. Imamo štirinajst dni časa, da te napake popolnoma odpravimo in da se vrnejo poškodovani igralci. Verjamem, da bomo v tem času še naprej dobro trenirali in to potem prenesli tudi na tekme.”

8. krog 1. NLB lige:

MRK Krka – MRD Dobova (sobota, 3. 11. 2018, 18:00)
RD Urbanscape Loka – RK Gorenje Velenje (sobota, 3. 11. 2018, 20:00)

Po tekmi je bil trener Škofje Loke, Robert Beguš, zelo samozavesten in niti s kančkom glasu ni namignil na to, da bi se lahko tekma razpletla drugače, kot se je: “Naša srečanja s Krko so vedno izenačena in tako je bilo tudi tokrat. Glede na to, da tekmec ni vodil niti enkrat, mislim, da smo zasluženo zmagali.”

Krko čaka po nekajdnevnem reprezentančnem premoru domača tekma proti Dobovi, kjer bodo nastopili v vlogi favorita, a tudi Dobovčani so že letos pokazali, da znajo biti zelo neugoden nasprotnik, Loka pa doma gosti RK Gorenje Velenje.

 

FOTO: MRK Krka (FB)

Komentarji