Ocvirk po zmagi nad Dolom: “Oktober smo zaključili, kot smo se dogovorili”

Dolani so gostili ekipo Celja Pivovarne Laško, ki je z zmago v gosteh ujela RD Riko Ribnico na prvem mestu. Končni rezultat tekme je bil 23:40.


Po visoki zmagi Celjanov je njihov trener Tomaž Ocvirk povedal: “Ta tekma nam je po peklenskem ritmu, ki je za nami, prav koristila, saj smo igrali proti malce lažjemu tekmecu, ki pa smo ga vzeli resno. Dogovorili smo se, da vse do konca ne popuščamo in vesel sem, da smo se tega držali. Igrali smo hitro, dinamično, vsi so dobili minutažo. Oktober smo tako zaključili, kot smo bili dogovorjeni.”

8. krog 1. NLB lige:

RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Celje Pivovarna Laško (sobota, 3. 11. 2018, 19:00)

Malce je tudi pogledal v prihodnost in v to, kaj jih čaka po reprezentančnem premoru: “Sledi reprezentančni odmor. Igralci so si zaslužili počitek, ki jim ga bom namenil, saj je pred nami najtežji mesec, za katerega bomo poizkusili pripraviti nekaj novega, najprej pa moramo seveda osvežiti igralce, saj moramo narediti vse, da nam uspe premagati prvega tekmeca, Zaporožje.”

Matic Košec je zadel svoj prvi zadetek v članski ekipi Celja!

Celjani bodo po premoru v domačem prvenstvu gostovali pri RK SVIŠ Ivančna Gorica, v Ligi prvakov pa jih čaka tekma proti HC Motor Zaporožje, ki bo 4. 11. 2018 v Zlatorogu. 

 

FOTO: Slavko Kolar

Komentarji