Gašper Dobaj: “Strmeli in verjeli bomo vase in našo igro”

Koprčani bodo po neuspeli domači tekmi prvo zmago iskali na gostovanu v Novem mestu. Četa Uroša Rapotca sezono nikakor ni odprla po željah, a igralci menijo, da dobivajo potrebne napotke za zmago. Rokometaši Krke so sezono otvorili odlično z zmago proti Mariboru v 2. krogu pa so z majhno razliko izgubili v Velenju.


Kapetan Krke Jan Irman je zadovoljen s pripravami na tekmo: “K nam prihaja ekipa Kopra, priprave na tekmo pa potekajo po planu! Analiziramo nasprotnika in želimo najti njihove pomanjkljivosti in kar najbolje pripraviti taktiko za srečanje. Koper je dobra, borbena ekipa in morali bomo dati svoj maksimum, če želimo tekmo dobiti. Vabim vse navijače, da nam pomagajo do nove zmage.”

Novinec v vrstah Kopra in mladinski reprezentant Gašper Dobaj verjame v dobro predstave svoje ekipe: “Pričakujemo težko tekmo, saj je dejstvo, da je Krka kvaliteten nasprotnik in vsekakor jih ne gre podcenjevati. Želimo si dveh točk in vemo da bomo morali pokazati svojo najboljšo predstavo. Strmeli in verjeli bomo v našo igro, se pravi čvrsta obramba in lahki zadetki iz protinapadov, kar mislimo da je ključ do uspeha. Trener nam daje vse potrebne napotke, mi se moramo le zbrati in to realizirati.”

FOTO: RD Koper

Komentarji