V 3. krogu lige NLB dvoboj novincev

Prvo tekmo tretjega kroga so zopet otvorili Celjani na gostovanju v Škofji Loki. Celjski rokometaši namreč jutri igrajo drugo tekmo lige prvakov, v gosteh se bodo pomerili proti Barceloni. V tretjem krogu domačega državnega prvenstva nas zopet čaka pester vikend, dve tekmi pa bodo odigrani že danes.


Novomeščani gostijo ambiciozne Koprčane

Rokometaši novomeške Krke bodo na drugem gostovanju v letošnji sezoni gostili rokometaše Kopra, ki še v letošnji sezoni NLB lige niso vknjižili zmage. Nasprotno velja za Krko, ki je prvo tekmo prvenstva otvorila z zmago proti Mariboru. Primorci si na današnji tekmi močno želijo dveh točk in težko pričakovane prve zmage.

Ribničani na težko gostovanje v Trebnje

Trebanjci so letošnjo sezono otvorili odlično. Po dveh zmagah proti Ormožu in Slovenj Gradcu bodo danes gostili ekipo Ribnice. Ribničani v Trebnje prihajajo kot favorit z željo po dveh točkah, a si Trebanjci ob polnih tribunah nadejajo drugačnega razpleta.

Mariborčani po prve točke proti Velenju

Mariborski rokometaši presenetljivo v letošnji sezoni še niso osvojili nobene točke. Po prvem porazu proti Krki so v prejšnjem krogu klonili v gosteh proti Ribnici. Štajerce jutri čaka prva domača tekma, ko v goste prihaja Velenje. Velenjčani nove sezone niso otvorili po pričakovanjih, na prvi tekmi so v gosteh klonili proti RD Urbanescape Loki. Mariborčani si močno želijo prvih točk v prvenstvu, a Velenje v Maribor prihaja kot favorit.

Ormož na gostovanje v Dobovo

Za Ormožane so gostovanja v Dobovi zadnja štiri leta nerešljiva uganka. Jeruzalemčani v Dobovi niso zmagali štiri leta, lani pa so vse medsebojne obračune dobili prav rokometaši Dobove. Gostje si v letošnji sezoni nadejajo drugačnega razpleta in verjamejo, da se lahko letos stvari obrnejo.

Dvoboj novincev v Izoli

Jutri ob 19:30 bo na sporedu vroče gostovanje Slovenjgradčanov v Izoli. Obe ekipi bosta po prvih dveh tekmah iskali prve točke. Gre ze derbi novincev letošnje sezone NLB lige, na katerem obe ekipi krvavo potrebujeta točke. Obeta se nam zanimiv obračun v dvorani na Kraški.

Komentarji