Gašper Horvat: “vsako tekmo doživimo nek rahli padec”

Rokometaši Trebnja so v domači dvorani gostili ekipo Ribnice. Poleg Celjanov sta Trimo in Ribnica še preostali dve ekipi brez poraza po uvodnih dveh krogih.


Pri 100% izkupičku so ostali rokometaši Ribnice. V prvem polčasu smo do zadnjih minut spremljali zelo izenačen dvoboj. V zaključku polčasa pa so si Ribničani priigrali udobno prednost sedmih zadetkov. Na odmor so sicer odšli s prednostjo gola manj. Rokometaši Ribnice v drugem polčasu prednosti niso zapravili čeprav je bila ta kar nekajkrat ogrožena, saj so se domačini na začetku ter koncu polčasa približali na dva zadetka, a so Ribničani tekmo suvereno pripeljali do konca.

Pri Trebanjcih je svoje kvalitete zopet dokazal Bosanski reprezentant Dino Hamidović, ki je dosegel 7 zadetkov. Pri gostih iz Ribnice sta bila s 4 goli najučinkovitejša Stefan Ranisavljević in Gašper Horvat. Za najboljšega igralca tekme je bil sicer izbran vratar gostov Nebojša Bojić, ki je zbral kar 15 obramb.

Ivan Vajdl , trener RK Trimo Trebnja: ”Čestitam ekipi Ribnice za zmago. Mogoče smo imeli preveliko željo po zmagi, a v prvem delu z nekaj tehničnimi napakami izgoreli. Tekmec je bil boljši. Sigurno smo drugi polčas poskušali vse narediti za točke, vendar nam je kakšen korak ali dva zmanjkalo za slavje. Na koncu spet sreča ni bila na naši strani. Čestitam svojim fantom za borbo, ki je ne morem očitati.” 

 Gašper Horvat, igralec RD Riko Ribnice: ”V prvem polčasu smo pokazali svoj pravi obraz in tekmeca tudi nadigrali v vseh segmentih igre. Muči me, da vsako tekmo doživimo nek rahli padec, ampak verjamem, da lahko skozi sezono to odpravimo. Rad bi se zahvalil vsem našim navijačem za izjemno veliko podporo. Zmago smo posvetili Ristu.”

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji