Zarabec ni zadovoljen, Rapotec precej bolj

Koprčani so na Dolenjskem prišli do prve zmage v sezoni, potem ko so v drugem polčasu preobrnili potek tekme in Novomeščanom prizadejali drugi poraz. Gostitelji so v prvem delu po izenačenem začetku v zadnjih desetih minutah prišli do lepe prednosti štirih zadetkov. V uvodu drugega dela so domači celo povedli s petimi goli razlike, sredi polčasa so jih gosti ujeli in tudi prehiteli. V zadnjem delu je Koper prišel do zanesljivega vodstva, končni izid pa je v 59. minuti postavil Rok Marić.


Roman Zarabec, trener MRK Krke: ”Čestitam Kopru za zmago. Menim, da smo premagali sami sebe, saj nam je v drugem delu padla volja in koncentracija. Znova smo naredili veliko tehničnih napak, po mojem mnenju pa so nerazumljivo odpovedali igralci, ki so nosilci igre. Vzroka ne vem, se bomo pa o tem pošteno pogovorili, saj mislim, da imajo idealne pogoje za delo, za trening in izvrševanje nalog.”
 
Uroš Rapotec, trener RD Kopra: ”Priznam, da je bil prvi polčas povsem izpod mojih pričakovanj, smo pa zato drugi del, sploh pa zadnjih petnajst minut, odigrali na nivoju. Vidi se, da fantje trenirajo dobro in konstantno in to se nam vrača. V drugem polčasu so se držali dogovora, dvignili agresivnost v obrambi, kar je na koncu zadostovalo za zmago”.
 
 
FOTO: MRK Krka
Komentarji