Atanasov krivi koncentracijo, Vujović ne podcenjuje

Že v sredo smo spremljali obračun Celja in Loke, ki so ga zanesljivo dobili Celjani. Izbranci gostujočega trenerja Tomaža Ocvirka so postopoma lomili odpor Škofjeločanov, dokončno pa so ga zlomili v drugi polovici tekme in na koncu zanesljivo slavili. 


Pri Celjanih je bil najbolj učinkovit David Razgor s šestimi goli, v domači ekipi je en zadetek več dosegel Aleksander Atanasov, ki je po tekmi ocenil očitno razliko v kvaliteti. “Prvi polčas smo odigrali dovolj solidno, na žalost je nasprotnik dovolj izkušenj, da je vsako našo napako kaznoval z golom. Tekmo smo začeli sproščeno, ampak je Celje dokazalo, zakaj je trenutno na vrhu lestvice. V drugem polčasu se je nasprotnik malo bolj zbral in posledično smo mi začeli delati napake, koncentracija nam je padla, medtem ko oni niso popuščali in niso delali večjih napak. Zato tudi tako velika razlika na koncu tekme,” je razložil Atanasov, ki se je v Škofjo Loko preselil iz vrst ljubljanskega Slovana. 

Misli po tekmi pa je strnil tudi vratar Celja Milijan Vujović: “V soboto smo imeli doma zelo težko tekmo. Časa za pripravo na Loko smo imeli bolj malo. Zavedali smo se, da igrajo precej hitro igro in da so na domačem terenu močni. V prvem polčasu smo se še lovili, potem pa smo poslušali navodila našega trenerja, se zbrali in se držali, kar smo se dogovorili. Na vsako tekmo moramo iti, kot da igramo za ligo prvakov in ne podcenjevati nasprotnika. Zasluženo smo osvojili dve točki.”

 

FOTO: RD Urbanscape Loka

Komentarji