Gorišnica v drugem polčasu popolnoma nadigrala Kozino

V petek, 9. 11. 2018, se je v Gorišnici odigral obračun 4. kroga 2. državne lige med domačim RD Moškanjci in RD Škerjanec Kozino.


Tekma se je pričela precej borbeno, saj smo bili prvemu zadetku priča šele v 3. minuti, ko je za domače zadel Nino Bedrač. Kozinčani so po zadetku Benjamina Bekriča hitro izenačili (1:1) in igra se je tako »gol za gol« nadaljevala vse do 12. minute, ko so do prvega vodstva na obračunu prišli gostje (4:5). Le to ni trajalo dolgo, saj so Gorišničani hitro izenačili in obračun se je nadaljeval v izenačenem tempu. Konec prvega dela se je končal v korist domačinov, ki so na odmor odšli z minimalno prednostjo (14:13).

Pričetek drugega polčasa se je nadaljeval v podobnem tempu. V 39. minuti so gostje zaostajali za dva zadetka (17:15). V nadaljevanju pa so Gorišničani dali v višjo prestavo in se popolnoma razigrali. Vratar Ranfl je zaklenil svoja vrata, igralcem pa je v dvajsetih minutah uspelo prti do desetih zadetkov prednosti (27:17) in Kozinčanom tako popolnoma razbliniti upe na preobrat. V zadnjih minutah je gostom uspelo nekoliko omiliti rezultat in tekma se je končala z 28:22 v korist domačim.

Strelsko sta bila najbolj razpoložena Benjamin Bekrič, ki je za ekipo Kozine zadel sedemkrat, in Blaž Geč, ki je za domačo zmago prispeval zadetek več (8).

Po 4. krogu lige ekipa Moškanjcev zaseda četrto mesto na lestvici, ekipa Kozine pa sedmo.

 

Pripravila: Nika Baznik

Komentarji