Gregor Klepej: “Zmaga je bila nujna za obe ekipi. Nam je to uspelo, za nas je to veselje.”

Ko smo že mislili, da bo v sami končnici Goričanom le uspelo premagati Dolane, smo se kasneje močno ugriznili v jezik. Z zadetkom Gregorja Klepeja so v zadnjih sekundah tekme Dolani zadeli in tako iz Stične odnesli dve točki. Rokometaši SVIŠa tako ostajajo na zadnjem mestu lestvice.


Tekma je bila do 45.minute vselej na strani gostov iz Dola pri Hrastniku. V sami končnici je Goričanom uspel preobrat in napetost v dvorani je začela naraščati. Vendar pa so Dolani stisnili do zadnje sekunde in naredili veliko presenečenje. Ob zadetku Gregorja Klepeja so v izteku tekmovalnega časa zadeli in zasluženo slavili.

Nik Pirnat, igralec SVIŠ Ivančne Gorice: “Na koncu smo videli igro gol za gol, sreča pa je bila na strani Dolanov, ki so v zadnji sekundi zadeli, vendar bi se lahko hitro razpletlo drugače. Na koncu smo žal izgubljali žoge, nismo uspeli zmagati, a takšen je šport.”

Gregor Klepej, igralec Dol TKI Hrastnika: “Takšno tekmo smo pravzaprav pričakovali. Oboji smo bili pred tekmo v deficitu s točkami, tako da je bila ta zmaga nujna za obe ekipi, v kolikor smo hoteli držati priključek z ostalimi. Mi smo s tem ujeli priključek, za nas to pomeni veselje, vem pa da za domačine to prinaša žalost.”

V naslednjem krogu Goričani odhajajo na gostovanje k Urbanscape Loki, Dolani pa bodo v domači dvorani gostili ekipo Jeruzalem Ormoža.

Foto: FB/RK Dol TKI Hrastnik

Komentarji