Grošelj: “Ni pomembno kdo dosega zadetke”

Celjani bodo danes v Franciji odigrali zaostalo tekmo 7. kroga elitne EHF Lige prvakov proti Nantesu. Tekma bo na sporedu ob 20:45, mogoče pa si jo bo ogledati na Arena Sport.


Matic Grošelj pred tekmo z Nantesom: “Vsak od nas se mora potruditi in poizkusiti pokazati več, kot smo v dosedanjem poteku sezone. Vsi se trudimo, dajemo vse od sebe, imeli pa smo nekaj smole in težav, ki se ekipi kot je naša, še toliko bolj poznajo. Kot smo lahko videli tudi na prvenstvu v Egiptu, večina zmag izhaja iz igre v obrambi, zato moramo igrati disciplinirano ter odgovorno, ob tem pa nam bo lažje tudi v napadu.”

“Ni toliko pomembno kdo dosega zadetke, za nas kot ekipo, je veliko pomembneje, da tekme zmagujemo, ne kdo prispeva največ zadetkov. Si pa seveda vsak od nas želi, da po najboljših močeh in čim bolj pomaga ekipi. Tako moramo odigrati tudi danes proti Nantesu, pokazati maksimum, biti zbrani pri zaključnih strelih in ne glede na nasprotnika, moramo biti prepričani, da se lahko merimo z njimi ter vseh šestdeset minut odigrati polno koncentrirani in motivirani,” dodaja Grošelj.

FOTO: Gregor Katič/RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji