Pajt: “Pričakujem trd boj”

Minuli konec tedna so se rokometaši Gorenja Velenja po premoru vrnili na igrišče in na domačih tleh ugnali Koprčane. V četrtek, 4. 2. 2021, pa v domači dvorani gostijo RD LL Grosist Slovan.


Varovanci Zorana Jovičića so se z Ljubljančani v letošnji sezoni že pomerili. V jesenskem delu prvenstva so bili v gosteh zanesljivo boljši Velenjčani, rezultat je bil 23:28. Zasedba iz Ljubljane, ki jo vodi trener Aleš Repina, trenutno s sedmimi točkami zaseda deseto mesto na lestvici. Najboljša strelca pri ekipi RD LL Grosist Slovan sta Patrik Martinović in Robert Sankovič, ki sta na 14 tekmah zbrala po 45 zadetkov.

Kenan Pajt, rokometaš Gorenja Velenja:
“Po odlični predstavi proti Kopru smo dobili dodaten zagon za tekme, ki nas čakajo. Predvsem v obrambi smo odigrali na vrhunskem nivoju, tako da bomo poizkusili prenesti ta nivo tudi v obračun s Slovanom. Pričakujemo trd boj, ki se bo odločal proti koncu tekme. Na domačem parketu želimo prikazati našo igro in naš tempo, če bomo oddelali stvari kot smo si jih zastavili sem prepričan, da ne bomo imeli težav.”

15. krog Lige NLB, 4. februar, 18:00 (Rdeča dvorana, Velenje):
GORENJE VELENJE : RD LL GROSIST SLOVAN

FOTO: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji