Hansen: “Doseči 38 golov proti Franciji je neverjetno”

Včeraj sta bila odigrana polfinalna para med Francijo in Dansko, Nemci pa so se pomerili proti Norvežanom. Danci so s senzacionalno zmago in vrhunsko igro zasenčili Francoze, ki so na včerajšnji zmagi prejeli rekordnih 38 golov.


Po veliki zmagi Dancev je misli strnil selektor reprezentance, Nikolaj Jakobsen, ki kar ne more verjeti včerajšnji predstavi svojih varovancev: “Ganjen sem, preveč čustev je v moji glavi. Občutek je izjemen. Za nami je nekaj težkih in napornih tednov, imeli smo veliko težkih preizkušenj. Zjutraj pred tekmo sem si rekel, da je to naša tekma, kar smo potrdili na igrišču. Sem presrečen.”

Eden izmed boljših posameznikov letošnjega svetovnega prvenstva Mikkel Hansen je včeraj znova blestel, po tekmi pa ni skrival navdušenja nad zmago proti Franciji: “To je bila nepozabna izkušnja. Francoska reprezentanca ima odlično ekipo in zadeti kar 38-krat proti takšni ekipi je nekaj neverjetnega”

Tekma za tretje mesto med Francijo in Nemčijo bo na sporedu jutri ob 14.30 uri veliki finale med Danci in Norvežani pa ob 17.30 uri.

FOTO: Facebook

Komentarji