Igralci Škofljice najboljši; Velenjčani, Ljubljančani in Novomeščani tik za njimi

Po šestih oziroma sedmih odigranih tekmah je v 1. mladinski ligi zelo živahno. Na vrhu lestvice se s 100% izkupičkom nahajajo igralci Škofljice. Za ovratnik jim s prav tako šestimi odigranimi tekmami dihajo igralci Gorenja iz Velenja. Enako število točk imajo mladinci Gorenja, Slovana in Novega mesta, čeprav so Ljubljančani in Novomeščani odigrali tekmo več. Za enkrat prve zmage še niso vpisali igralci Izole.


Po šestih kolih sta ostali le še dve ekipi, ki nista zabeležili poraza. Igralcem Škofljice delajo družbo Velenjčani. So pa mladinci iz 5. največjega mesta v Sloveniji odigrali neodločeno proti tretjeuvrščenim mladincem Slovana. Na četrtem mestu so igralci Krke, ki imajo prav tako 11 točk. Zabeležili so poraz proti Slovanu, točke pa so si razdelili na tekmi s ŠD Mokerc. 

Med vrhom lestvice in njenim spodnjim delom, je 5 točk razmaka. Na 5. mestu so fantje iz štajerske prestolnice, ki pa so do sedaj odigrali le 5 tekem. Izgubili so proti sovrstnikom iz Slovana in Trima, nadigrali pa so Koprčane, Radovljičane in Izolane. 6 točk imajo prav tako Trebanjci in mladinci Sviš – Ivančne Gorice. 

 

LESTVICA 1. MLADINSKE LIGE

 1. ŠRD Škofljica (12 točk)
 2. RK Gorenje Velenje (11 točk)
 3. RD LL Grosist Slovan (11 točk)
 4. MRK Krka (11 točk)
 5. RK Celje Pivovarna Laško (6 točk)
 6. RK Trimo Trebnje (6 točk)
 7. RK Sviš Ivančna Gorica (6 točk)
 8. ŠD Mokerc KIG (5 točk)
 9. RD Koper (4 točke)
 10. RK Frankstahl Radovljica (4 točke)
 11. RD Riko Ribnica (2 točki)
 12. RK Butan Plin Izola (0 točk)

 

Na vrhu strelske lestvice še naprej kraljuje igralec Rdovljice – Žan Debelak s 71 zadetki. Naslednja sta Nace Zajc in Urh Emeršič z 57 in 55 zadetki. 

 

Komentarji