Ivan Budalić: Naš današnji adut je bila igra, kot eno

Dvoboj dveh mladih ekip so dobili domačini. Ekipa Dobove je gostila rokometaše Kopra. Domačini so v tekmo krenili taktično dobro pripravljeni na Koprčane.


Domačini so odločno začeli tekmo in si že do polčasa priigrali lepo prednost petih zadetkov. Gostje so se v drugem polčasu začeli približevati. Rokometaši Kopra bi v zaključku skoraj pripravili preobrat, saj so se približali le na zadetek zaostanka, a je domačini reševal razpoloženi vratar. V domači vrsti je z osmimi zadetki izstopal Marko Sintič. Za Koper je sedem golov dosegel Žiga Smolnik. Marko Sintič je bil tudi izbran za igralca tekme.

Ivan Budalić, MRD Dobova: “Naš današnji adut je bila igra, kot eno. Vsak, ki je vstopil v igro, je dal vse od sebe. Podpiral, motiviral in verjel v nas je tudi trener in zmaga je zasluženo ostala doma.” 

Gašper Dobaj, RD Koper: “Glavni krivec za nocojšnji poraz je bil slabo odigran prvi polčas. Obramba ni funkcionirala, kar je tekmec izkoristil. Kljub temu, da smo se v drugem polčasu zbrali in vrnili v igro, to ni bilo dovolj.”

Foto: RD Koper

Komentarji