Ivan Vajdl: “Presenetila me je vloga prvega trenerja”

Dane se bosta ob 19. uri v Slovenj Gradcu pomerila domača ekipa in gostujoča MRD Dobova. Obe ekipi sta pred pričetkom sezone doživeli kar nekaj sprememb. Preverite izjavi pred tekmo iz obeh taborov


Ivan Vajdl, trener Slovenj Gradca:
“Vloga prvega trenerja me je malo presenetila, dobro sem se počutil v vlogi pomočnika trenerja. Priprave so sicer potekale nemoteno, delovali smo brez poškodb. Ekipa je spremenjena, dobili smo dva izkušena igralca v Davidu Kleču in Roku Golčarju, iz Ljubljane se nam je pridružil David Svečko, iz Velenja k nam na posojo prihaja Nino Komar, okrepil pa nas je še Teo Jezernik. Komaj čakamo prvo tekmo. Prvi krog je poln presenečenj, ko se ekipe še iščejo. Ekipa Dobove ima, kljub velikim kadrovskih spremembam, dovolj kakovosti in za nas predstavlja veliko neznanko. V zadnjih dneh pred začetkom sezone se bomo pripravili na tekmo in v domači dvorani poskusili priti do prve zmage. Vsem kolegom želim lepo sezono, brez poškodb in s publiko na tribunah.”
Damjan Radanovič, trener Dobove:
“Dodobra smo spremenili ekipo. Smo mladi in neizkušeni, zato smo s pripravami začeli nekoliko prej kot sicer. Moštvo še ni dodobra uigrano. Čaka nas zahteven začetek prvenstva, ki ga bomo izkoristili za dokončno uigravanje in saniranje poškodb. Priprave smo dobro opravili, kljub težavam s poškodbami. Slovenj Gradec je na tekmi prvega kroga zagotovo favorit. So zelo kakovostna ekipa, ki se je še okrepila, tudi z našim bivšim članom, Teom Jezernikom. Ne bomo se predali in na Koroško odšli samo na izlet. Imamo svoje adute in veselim ponovnega igranja pred gledalci na tribunah.”
FOTO: RK Slovenj Gradec

 

Komentarji