Izoli v zaključku zmanjkalo moči proti Ormožu

V Ljutomeru sta se pomerili ekipi RK Jeruzalem Ormož in RD Butan plin Izola. Obe ekipi iščeta prvo zmago v novi sezoni, saj sta uvodno tekmo izgubili. Ormožani so v Trebnjem izgubili proti tamkajšnjemu Trimu, medtem, ko Izolani na domačem terenu niso imeli pravih možnosti proti favorizirani ekipi Celja.


Domačini so tekmo začeli zelo motivirano in si do 10. minute že priigrali lepo prednost šestih zadetkov (6:0). Po uvodnem krču so se rokometaši Izole le zbrali in zaigrali tako kot znajo in rezultat hitro znižali na štiri gole (10:6). Gostje se s tem niso zadovoljili in do odmora zaostanek znižali še za en gol in tako na odmor odšli z zaostankom treh zadetkov (13:10).

Izolani so zaostanek še počasi, a vztrajno še naprej nižali in tako do 41. minute prišli do dveh golov zaostanka. Do konca tekma jim gostom zmanjkalo moči in tako so Ormožani slavili svojo prvo zmago v sezoni. Tekma se je končala z rezultatom 26:21. Rokometaši Izole so pokazali še enkrat več, da ne bodo lahke nasprotnik in, da tekmece čaka kar nekaj dela, če jih bodo hoteli premagati.

Jeruzalem Ormož : Butan plin Izola 26:21 (13:10)

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: RD Butan plin Izola

Komentarji