Koper in Loka brez zmagovalca

Arena Bonifika je gostila dvoboj med domačo ekipi RD Koper in gostujočo ekipo RD Urbanscape Loka. Loka, ki je na prvi tekmi presenetila ekipo Gorenja bo novo zmago lovila proti ekipi Kopra, ki se je v prvem krogu opekal v Dobovi.


Izenačen začetek tekme je dal vedeti kakšen obračun lahko pričakujemo. Koprčani so v 12. minuti povedli z rezultatom 6:4. Gostje iz Škofje Loke se niso predali in z delnim izidom 2:6 rezultat obrnili sebi v prid (8:10). Nobena izmed ekip ni popuščala v igri in tako sta ekip na odmor odšli z rezultatom 14:14.

Izenačen je bil tudi začetek drugega polčasa, saj sta bili ekipi poravnani tudi po 40. minutah srečanja (17:17). Dvoboj dveh mladih ekip, ki sta željni predvsem dokazovanja kar sta sinoči zagotovo prikazali. Tudi rezultat pred zadnjimi 10. minutami je bil tesen zato smo lahko pričakovali izjemno napet zaključek tekme. Zaključek kot smo si ga lahko le želeli. Zanimiva in izenačena tekma vse do konca se je končala brez zmagovalca. Ekipi sta se razšli z izidom 25:25

Koper : Urbanscape Loka 25:25 (14:14)

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: RD Koper

Komentarji