Jan Pucelj: “Če ne bomo 100% bi lahko imeli velike težave tudi tokrat”

Rokometaši RD Riko Ribnice danes gostijo RK Jeruzalem Ormož. Pred samim srečanjem so absolutni favoriti, vendar so v zadnjih dveh krogih ostali brez zmage in tako pokazali tudi svojo ranljivost. Tega se zaveda tudi njihov kapetan Jan Pucelj, ki je že v četrtek opozoril na to, da bodo morali Ribničani proti Ormožu pokazati vso svojo moč.


“V Škofji Loki smo pustili slab vtis, za ekipo, ki je 2. na lestvici preslab. Že v soboto je nova priložnost za dokazovanje in popravo vtisa iz sobote,”  se je Pucelj najprej dotaknil remija z RD Urbanscape Loko.

“K nam prihaja izkušena ekipa, ki se ne spreminja veliko in z njo smo se prejšnjo sezono že opekli, tako da če ne bomo 100% bi lahko imeli velike težave tudi tokrat. Verjamem v ekipo, vem, da se bomo zbrali in odigrali na nivoju katerega se od nas pričakuje. Ob tej priliki pa bi se zahvalil vsem navijačem, ki nas bodrijo v gosteh in doma, ter jih povabil, da nam pomagajo tudi v soboto,” je zaključil kapetan Ribnice, ki si proti Ormožanom ne želi novih presenečenj.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: RD Riko Ribnica

Komentarji