Slovenj Gradec gosti vročo ekipo Celja

Slovenjgradčane po zelo uspešnem 9. krogu, ko so v gosteh premagali Koprčane, v 10. krogu čaka izjemni težka naloga. Na domačih tleh bodo gostili aktualne državne prvake iz Celja. Rokometaši v Slovenj Gradec prihajajo izjemno vroči in navdahnjeni z optimizmom, saj so z zmagama nad Zagrebom korak bližje uvrstitvi v izločilne boje Lige prvakov.


Vratar Slovenj Gradca Nejc Humek se zaveda, da jim bo v nedeljo nasproti stala vroča ekipa Celja: “Zavedamo se, da je Celje Pivovarna Laško zelo močna ekipa in da bo tekma za nas zelo drugačna od tiste iz prejšnjega kroga. Dokazali smo, da smo lahko nevarni, zato se tudi pripravljamo tako, da gremo v nov preizkus na vse ali nič.”

“Če želimo zmago, pri čemer bomo morali pokazati največ, kar znamo. Celjani seveda niso kar ena ekipa, saj je že šest zaporednih sezon osvojila naslov. Imajo odlično ekipo, ki je pokazala, da se lahko kosa tudi z najboljšimi v Evropi. Na drugi strani imamo pri nas dovolj posameznikov, da dokažemo, da smo lahko konkurenčni. Zagotovo se ne bomo predali zlahka”, je dodal Humek.

10. KROG 1. LIGE NLB

že odigrano
RD BUTAN PLIN IZOLA – RK GORENJE VELENJE 27:37 (12:21)
več o tekmi TUKAJ

RK TRIMO TREBNJE – RD KOPER 30 : 27 (13 : 10)
več o tekmi TUKAJ

sobota, 16. novembra, ob 19.00:
RD RIKO RIBNICA : RK JERUZALEM ORMOŽ

Ob 20.00:
RD URBANSCAPE LOKA : MRK KRKA

nedelja, 17. novembra, ob 19.00:
RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

MRD DOBOVA : RK MARIBOR BRANIK
 

LESTVICA 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Komentarji