Jeruzalem Ormož zmagal še četrtič zapored

MRD Dobova je v srečanje proti Jeruzalemu iz Ormoža vstopila v vlogi manjšega favorita, vsaj glede na položaj na lestvici. A Ormožani so imeli drugačno računico. V domači dvorani so presenetili Dobovo in dosegli še četrto zaporedno zmago (31-27)


Spremljali smo izredno izenačen prvi polčas. Jeruzalem je v uvodnih minutah že pobegnil na prednost treh golov (4-1), a so gostje kmalu ujeli priključek. V 9. minuti je Matevž Kunst izid poravnal na 9 in sledilo je obdobje povsem izenačene igre, ko se nobeno od mošte ni uspelo odlepiti. Ormožani so po 30. minutah vendarle vodili z minimalno prednostjo (15-14), zasluge gredo predvsem njihovemu vratarju Klemnu Nunčiču, ki je v zadnji minuti zbral dve obrambi.

V drugem polčasu so rokometaši Jeruzalema počasi ubežali gostom, ki pa so jim vseskozi dihali za ovratnik. V 54. minuti so domači vodili zgolj z zadetkom prednosti (28-27), nato pa so zadeli kar trikrat zapored in si priigrali odločilno prednost (31-27).

Pri Ormožu sta bila razpoložena predvsem Jure Kocbek (9 golov) in Bojan Čudič (6 golov), pri Dobovi pa je 7 zadetkov prispeval Marko Sintič.

RK JERUZALEM ORMOŽ : MRD DOBOVA 31:27 (15:14)
Kocbek 9, Čudič 6, Bogadi 5, Hebar 5; Sintič 7, Krnc 5, Markušić in Florjančič po 4

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: MRD Dobova

Komentarji