Jurečič in Kavtičnik sta se v Franciji razšla z remijem

Vid Kavtičnik, Jan Jurečič in Jože Baznik so v Franciji odigrali zaostale tekme 7, 9, in 18. kroga v Franciji. Jan Jurečič je z Dunkerquejom remiziral pri Nimesu Vida Kavtičnika, Jože Baznik pa je s Cessonom izgubil pri Chamberyju.


Jože Baznik je v torek s Cessonom gostil Chambery in izgubil z rezultatom 21-26. V prvem delu je Chambery vodil z rezultatom 8-11, drugi del pa so dobili z 13-15 in zanesljivo prišli do zmage nad Cessonom. Jože Baznik je prikazal še eno odlično predstavo, zbral je 15 obramb in potihoma trka tudi na vrata reprezentance, saj prikazuje zelo konstantne igre.

Jan Jurečič je z Dunkerquejem gostoval pri Nimesu in remiziral z 29-29. Prvi del so sicer dobili domači z rezultatom 17-15, v drugem pa je bil boljši Dunkerque z 12-14. Jan Jurečič je odigral dobro tekmo in dosegel 4 zadetke, pri Nimesu pa Vid Kavtičnik ni dosegel zadetka.

Nantes Roka Ovnička je gostoval pri Saint Raphaelu in tesno slavil z 26-28. Prvi polčas so sicer dobili domači, v drugem delu pa je precej bolje zaigral Nantes in slavil. Ovniček ni bil v kadru Nantesa.

FOTO: Dunkerque handball

Komentarji