Kastelic v Bundesligi do 9 zaporedne zmage!

Goeppingen Urha Kastelica nadaljuje z izjemnimi predstavami v Bundesligi, dosegli so že 9 zaporedno zmago. Ludwigshafen Gorazda Škofa je izgubil na gostovanju pri Berlinu, Essen Tima Rozmana pa je izgubil na gostovanju pri Melsungenu.


Tekma med Balingenom in Goeppingenom je bila izjemno izenačena, nobeni ekipi se ni uspelo odlepiti več kot na 2 zadetka prednosti in Goeppingen je prvi polčas dobil z 14-16. V drugem delu je nekoliko bolje zaigral Balingen vendar Goeppingen se ni dal in na koncu slavil z 30-31. Urh Kastelic je k zmagi dodal 4 obrambe.

Gorazd Škof je z Ludwigshafnom gostoval pri Berlinu in izgubil z 28-21. Gostje so po prvem polčasu sicer vodili, a Berlin se je v drugem delu zbral in tekmo do konca pripeljal izjemno mirno in zanesljivo. Najbolj razpoložen pri domačih je bil Lasse Anderson z 7 zadetki, Gorazd Škof je za Ludwigshafen zbral 2 obrambi.

Essen Tima Rozmana je gostoval pri Melsungenu in izgubil z 35-31. Prvi polčas je pripadel Essnu z 13-14, v drugem delu pa so pobudo prevzeli domači in slavili z 35-31. Najbolj razpoložen je bil Timo Kastening z 12 zadetki, pri Essnu pa Tim Rozman ni dosegel zadetka, prejel je le rumeni karton.

FOTO: FA Goeppingen

Komentarji