Klemen Ferlin: “Tudi pri sebi sem opazil še malce nervoze”

Za slovensko izbrano je prva tekma na letošnjem evropskem prvenstvu. Na prvi tekmi so brez večjih težav odpravili Poljake, a z igro še niso zadovoljili vseh kriterijev novega selektorja. A vseeno je led prebit in z osvojenima dvema točkama bo vse lažje.


“Tudi pri sebi sem opazil, da je bilo še malo nervoze prisotne, prva tekma prvenstva in mislim, da je bil to največji razlog. Mislim, da moramo res tako kot nam je rekel selektor med polčasom, da spustimo to ročno in bomo v napadu za 50% sigurno boljši”, je tekmo komentiral eden ključnih mož slovenske reprezentance Klemen Ferlin, ki je zbral 13 obramb in je bil ob koncu tudi razglašen za igralca tekme.

Svojo situacijo iz prvega polčasa je komentiral tudi nesrečni Darko Cingesar, ki je prvo tekmo končal že sredi prvega polčasa. “Ponavadi zmeraj naredim preval, včeraj mi tega ni uspelo narediti sem priletel na iztegnjen  komolec, jaz sem se že ustrašil, da je bil zlom, ampak hvala bogu do zloma ni prišlo zdaj kaj je točno ne vem ampak zdaj lahko vsaj prste premikam prej niti tega nisem mogel, zdaj ne vem bo zdravnik pregledal mogoče je samo ligament malo prijelo, mogoče je kaj malo natrgano bomo videli.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: Nebojša Tejić/EHF Euro

Komentarji