Prvi skalp favoritov, Makedonija do zmage v zadnjih sekundah

Na drugem dnevu evropskega prvenstva smo lahko videli nekaj izjemno zanimivih obračunov. Portugalci so na svoji prvi tekmi prvenstva šokirali rokometno javnost in premagali Francoze, Makedonci so do zmage prišli v zadnjih sekundah tekme, Slovenci pa so z zmago proti Poljakom odlično odprli prvenstvo.


Skupina B

V Gradcu, kjer se odvijajo tekme skupine B smo lahko videli prvo zmago čete Aleša Pajoviča, ki je kot ena izmed gostiteljic turnirja premagala Češko. Zanimiva končnica je bila na tekmi med Severno Makedonijo in Ukrajino, kjer je v zadnjih sekundah mrežo Ukrajincev zatresel Kiril Lazarov.


 

Skupina D

Prvovorstno presenečenje so že v prvem krogu pripravili portugalci, ki so premagali zvezdniško ekipo Francije. Na drugi tekmi skupine D med Norvežani in Bosno in Hercegovino so zanesljivo slavili prvi, ki ostajajo favoriti za osvojitev mest, ki vodijo v nadaljnje tekmovanje.


 

Skupina F

Prvo tekmo v skupini F sta odigrali reprezentanci Slovenije in Poljske, na kateri so slavili Slovenci. Druga tekma med Švedi in Švicarji se je končala pričakovano, z visoko zmago Švedske.


 

Komentarji