Kljub slabšemu začetku, zmaga v Logatec

Na četrtfinalni tekmi v zeleni skupini sta se pomerili ekipi RK Zvezda Logatec in ŠDRŠ Vrhnika. Večji del srečanja je bolje kazalo gostujočim rokometašicam. V drugem delu so si priigrale lepo prednost štirih golov, a so jih domačinke ulovile in prevzele vodstvo. Kljub temu da so Vrhničanke dominirale večino časa, je zmaga na koncu odšla v roke Logatčank.


Prvi gol je v 4. minuti zadela Iza Malovrh in za Vrhniko priigrala prvo vodstvo. Vrhničanke so večji del prvega polčasa držale zanesljivo prednost, a so se jim Logatčanke uspele približati na le še gol zaostanka. S takšnim izidom pa so rokometašice tudi odšle na odmor (11 : 12).

Drugi del so znova bolje pričele Vrhničanke in se oddaljile že za 4 gole (11 : 15), a so jih domačinke ponovno ulovile in izid izenačile (15 : 15). Takrat so tempo pričele narekovati Logatčanke in dolgo časa držale prednost 2 golov. Tokrat so jih skušale uloviti gostujoče rokometašice, a so se uspele približati na gol zaostanka. Za preobrat je zmanjkalo časa in zmagale so Logatčanke (22 : 21).

Najboljši strelki sta bili Jana Košir (6) in Hana Gabrovšek (6).

FOTO: Uroš Pihner

Komentarji