Koper pričel z nastopi na močnem mednarodnem turnirju

Rokometaši Rokometnega društva Koper so včeraj pričeli z nastopi na mednarodnem rokometnem turnirjem TV turnir zmagovalcev Doboj 2021. Na prvi tekmi so se pomerili proti rokometašem Zagreba in izgubili z visoko razliko 28:16 (13:6).


Po pripravljalni tekmi proti RK Dol TKI Hrastnik in RD LL Grosist Slovan so se Koprčani podali na turnir v Doboj, kjer poleg Kopra nastopajo še ekipe RK Zagreb, bošnjaški RK Borac, RK Izviđač, MRK Sloga, finski HC Cocks, slovaški Tatran Prešov in RK Vojvodina iz Srbije.

Edini slovenski predstavnik turnirja v Doboju ni pričel najbolje. Že v prvem polčasu je ekipa Zagreba dominirala in z dobro igro nadaljevala tudi v drugem polčasu. Evropski Zagreb je na koncu slavil visoko zmago. Koprčane danes čaka dan počitka, jutri pa se bodo pomerili proti ekipi MRK Sloga iz Bosne in Hercegovine.

PPD Zagreb – Koper 28:16 (13:6)

PPD Zagreb: Slavić, Ivić 13 obramb; Šipić, Vistorop, Ćavar 1, Mandić 8, Faljić, Klarica 3, Gojun, Srna, Klis 1, Kraljević, Musa 1, Sirotić 1, Matanović 4, Čupić 4(4), Hrstić 2, Obranović 1, Leimeter 2, Grahovac

Koper: Logar 6 obramb, Morato; Špruk 1, Nadarević 2, Žagar, Furlan 2, Poklar, Moljk 3, Vujović 2, Smolnik 4(3), Cerne, Pavlović 1, Sanabor, Makovec, Breznikar 1(1)

 

FOTO: RD Koper

Komentarji