Krim pripeljal hrvaško reprezentantko Doro Krsnik

Slovenske državne prvakinje bodo v novo sezono stopile močnejše za hrvaško reprezentantko Doro Krsnik, ki se najbolje znajde na položaju srednje in desne zunanje.


26-letna Hrvatica bo tako zaigrala za svoj četrti klub v karieri, saj je pred tem nosila drese Lokomotive (2009-2014), Zeline (2014-2015) in nazadnje Podravke Vegete (2015-2018). 170 centimetrov visoka igralka bo že kaj kmalu zaigrala tudi proti svojemu nekdanjemu klubu, saj se bodo Ljubljančanke in Koprivničanke pomerile na Memorialu Vinka Kandije, ki bo potekal 18. in 19. avgusta.

Krsnikova je ob podpisu pogodbe za Krim za klubsko spletno stran povedala: “Ko sem dobila ponudbo iz Krima, sem bila zelo srečna in nisem veliko razmišljala. To bodo moje prve izkušnje v tujini in komaj čakam, da se začnejo priprave in doživim nekaj novega. Mislim, da je Krim vrhunski klub, ki vsako leto preskoči skupinski del Lige prvakinj. Prav to je tudi moja motivacija, saj si želim napredka in težkih evropskih tekem. Veseli me delo z Urošem Bregarjem, ki z ekipo dela odlično. Komaj čakam, da z ekipo zaigramo skupaj, saj je v njej polno odličnih rokometašic. Verjamem, da se bom v Ljubljani dobro znašla, pokazala svoje znanje in ekipi pomagala k vrhunskim rezultatom.”

Krim bo sicer s pripravami na novo sezono pričel 25. julija, tudi letos pa jih čakajo boji v Ligi prvakinj.

Foto: RK Krim Mercator

Komentarji