Krimovke v Koprivnici izvlekle točko

Krimovke so danes v 3. krogu skupinskega dela tekmovanja gostovale pri RK Podravka Vegeta v Koprivnici na Hrvaškem. Iz gostovanja se vračajo s točko. Končni rezultat je bil 27:27.


V prvem polčasu smo gledali igro gol za gol vse do rezultata 7:7, ko so domačinke iz Koprivnice s štirimi zaporednimi goli prišle do prednosti 11:7, ki so jo v naslednjih minutah še malce povečale na +6 (15:9), a so Krimovke do konca polčasa uspele znižati zaostanek na -2. Polčas se je tako končal pri rezultatu 15:13.

V drugem polčasu pa so Ljubljančanke stopile na plin. Sicer v drugem polčasu niso nikoli vodile, so se pa vztrajno približevale in skozi celoten polčas počasi topile prednost domačink. Kljub vodstvu Podravke s 4 goli se Krimovke niso predale in do konca tekme jim je uspelo izenačiti. Njihov trud je bil na koncu poplačan s točko, saj se je tekma končala z rezultatom 27:27.

Naslednjo tekmo v Ligi prvakinj Krimovke igrajo 3. 11., ko bodo lahko Podravki pokazale, da so v Ljubljani one “šefice”. 

3. KOLO LIGE PRVAKINJ, KOPRIVNICA
sobota, 20. oktober, ob 18.00
RK PODRAVKA VEGETA : RK KRIM MERCATOR
Podravka Vegeta: Tucaković, Zadravec, Turk 1, Holešova 2, Karlovčan 1, Milošević 3, Džono 1, Milosavljević 4, Risović, Franušić, Ečimović, Petika, Chigirinova 5, Ikhneva 4, Debelić 3, Yezhykava 3.
Krim Mercator: Mavsar 10, Krsnik, Vojnovič, Barič 2, Beganović, Stanko 5, Marinček Ribežl, Zulić 1, Koren 1, Tsakalou 3, Vučko, Žabjek, Amon 1, Perederiy 3, Ristovska 1.

Pripravil: Primož Petrovič Vernikov
FOTO: RK Krim Mercator (FB)

Komentarji