Lekić: “Občutki desetletje kasneje biti spet v Ljubljani so odlični”

Rokometašice ekipe Krim Mercator pričenjajo s pripravami na sezono 2021/2022. Ljubljančanke bodo trenirale v Stožicah, podale pa se bodo tudi v Kranjsko Goro. Klub še posebej veseli, da je v njihovih vrstah po desetih letih znova tudi Andrea Lekić.


Lekićeva je za Krim že igrala med letoma 2007 in 2011, že februarja pa je bilo znano, da se bo Srbkinja v tej sezoni vrnila v Ljubljano. “Občutki desetletje kasneje biti spet v Ljubljani so odlični. Res sem vesela, da sem tukaj. Začeli smo s kondicijskim delom priprav, nato pride na vrsto taktika. Cilji strokovnega vodstva so visoki, kar je tudi prav. Zavedam se, da je skupina težka, a če želiš priti na vrh, ne moreš izbirati poti. Najbolj se veselim težkih tekmic, vsi iščemo takšne tekme, dobre so za napredek ekipe, za publiko. Največji izziv mi predstavlja Györ,” je ob začetku priprav povedala Lekićeva.

Ena najboljših evropskih rokometašic, ki igra na položaju srednje zunanje, je po odhodu iz Ljubljane igrala za Győri Audi ETO KC, HC Vardar, CSM București in ŽRK Budućnost.

Foto: Igor Zaplatil

Komentarji