Ribnica predstavila zadnjo okrepitev

Iz ribniškega kluba so sporočili, da predstavljajo zadnjo okrepitev za prihajajočo sezono 2021/2022. V Ribnico prihaja srednji zunanji Božidar Simić, ki je nazadnje igral v BIH. 


Božidar Simić je bil v minulih letih član vseh mlajših reprezentančnih selekcij, prav tako je bil že uvrščen na širši seznam članske reprezentance Črne Gore. Velja za dobrega organizatorja igre v napadu, doseganje zadetkov mu ni tuje, poznan je kot velik in nepopustljiv borec, ki se dobro znajde tudi v obrambnih nalogah, kar za njegovo igralsko pozicijo ni ravno pravilo, prej izjema. Premore dovolj talenta in izkušenj, da v slovenski ligi naredi korak naprej v svojem igralskem razvoju.

V izjavi za spletno stran Ribnice je dejal; ”Navdušen sem, da prihajam v Ribnico, rokometno sredino, v kateri si želim nadaljnjega napredka na svoji športni poti. Zavedam se moči slovenske lige, po naravi sem optimist in verjamem, da je pred ekipo uspešna sezona. O klubu, navijačih, Ribnici in Sloveniji mi je veliko lepega povedal moj prijatelj Risto Vujačić. Verjamem, da se bom hitro prilagodil novemu okolju. Toplo bi pozdravil vse rokometne navdušence, nestrpno pričakujem pričetek priprav na novo sezono.”

Komentarji