Ljubljančanke nazaj na zmagovita pota

V 11. krogu zelene skupine ženskega državnega prvenstva so vodilne Ljubljančanke gostile rokometašice iz Kranja. Rokometašice Ljubljane so se z zmago uspele vrniti na zmagovita pota.


Ljubljana : Sava Kranj 36:31 (18:14)
Ocepek 17, Jarc 4; Ožegovič 10, Rauter 7

Uvod v samo srečanje je bil dokaj enakovreden in tudi rezultatsko izenačen. Rokometašice Kranja so nato zapadle v 6 minut dolgo strelsko krizo. V tem času so Ljubljančanke uspele napraviti razliko in so v 20. minuti tako povedle za 6 zadetkov (14:8).

Strelke so bile v prvem delu srečanja na eni in na drugi strani zelo raznolike. Kranjčanke so do odmora uspele nekoliko znižati zaostanek. Moštvi sta se namreč na odmor odpravili z rezultatom 18:14.

Pri domačih se je razigrala Nika Ocepek, ki je dosegla prvih 5 zadetkov Ljubljane v drugem polčasu. Pri Kranju je bila razpoložena Nika Ožegovič. Delni izid 5:0 je nato Ljubljančanke pripeljal do visokega vodstva 7 zadetkov (26:19).

Za zadnjih 10 minut so se Kranjčanke preko Katre Štular Knavs uspele približati na 5 golov (29:24). Gostujoče igralke so sicer zagrozile tudi že s 3 zadetki zaostanka, a so jim domačinke nato znova uspele uiti. Rokometašice Ljubljane so tako slavile še 8 v tej sezoni z izidom 36:31, Ocepek pa je dosegla neverjetnih 17 zadetkov.

Foto: posnetek zaslona/Youtube

 

 

 

Komentarji