Loka zapravila lepo prednost proti Ormožu

V Ljutomeru je ekipa Ormoža gostila ekipo Loke. Ormožani so po treh krogih pri dveh porazih in eni zmagi in Loka na drugi strani, ki ima zmago, poraz in remi. Ormožani na začetku sezone še niso našli prave forme in se v igri še zelo lovijo, medtem, ko Ločani igrajo toplo hladno.


Uvodnih nekaj minut je kazalo, da bomo spremljali zelo izenačeno tekmo. Gostje so si sicer priigrali tri zadetke prednosti (3:6), a so jih domačini hitro ujeli in se približali le na zadetek zaostanka (5:6). Nato pa s Ločani pritisnili na plini in se hitro z delnim izidom 0:5 odlepili na šest golov prednosti (5:11). Pri tem se niso ustavili. V zadnjih desetih minutah prvega polčasa so svojo prednost le še večala in tako je ta ob polčasu znašala sedem zadetkov (9:16) in zdelo se je da bodo gostje brez težav osvojili novi dve točki.

Domačini so imeli v drugem polčasu svoje načrte. Prednost gostov so počasi topili in tako je v 40. minuti ta znašala le še dva gola (17:19). V nadaljevanju srečanja se je prednost gostov gibala med enim in dvema zadetkoma. V 53. minuti srečanja pa so po zadetku Danijela Mesarića, Ormožani prvič na tekmi prišli do izenačenja (24:24). Do konca tekme se ni zgodilo več nič pretresljivega. Tekma se je končala brez zmagovalca z rezultatom 27:27. Gostje so tako zapravila lepo prednost, ki so si jo priigrali do polčasa. Pri domačih je bil strelsko najučinkovitejši Bojan Čudič, ki je nasprotnikovo mrežo zatresel kar 9-krat, medtem, ko je pri gostih Matevž Jesenko dosegel 8 golov.

Ormožani se v naslednjem krogu odpravljajo na gostovanje v Novo mesto. Ločani pa bodo v domači dvorani Poden gostili  Slovenj Gradec.

JERUZALEM ORMOŽ : URBANSCAPE LOKA 27:27 (9:16)
Čudič 9, Šoštarič in Ozmec po 4; Jesenko 8, Jamnik 7
Rdeči karton Rok Žuran 38. minuta

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: RD Urbanscape Loka

Komentarji