Luka Koprivc: Nismo se držali navodil iz garderobe

V petek je bila na sporedu druga tekma 9. kroga 1.NLB lige. V Ribnici je domača ekipa gostila ekipo iz Dola pri Hrastniku. Tekma je potekala brez večjih presenečenj, Ribničani večjih težav s tekmecom niso imeli in ostajajo neporaženi v prvi slovenski ligi. Končni rezultat tekme je bil 32 : 25.


Zasluženo zmago Ribnice je komentiral kapetan Riko Ribnice Mitja Nosan, ki je ne petkovi tekmi zadel enkrat:“Za nami je še ena tekma, ki smo jo zasluženo zmagali. Mogoče smo v napadu naredili kakšno napako preveč, vendar pa smo toliko bolje odigrali v obrambi. Naslednje kolo gostujemo v Ivančni Gorici in s tako miselnostjo lahko zmagamo tudi tam.”

Pri gostujoči ekipi pa je bil najbolje razpoložen nekdanji igralec Ribnice Luka Koprivc, ki s predstavo svoje ekipe ni bil zadovoljen: “Domača ekipa je zasluženo zmagala. Nismo se držali navodil iz garderobe, v napadu smo delali preveč napak, posledično smo dobivali hitre gole iz protinapadov in pol protinapadov. Enostavno je bila domača ekipa boljša in je rutinirano pripeljala tekmo do konca.”

9. krog 1. NLB lige

RD Riko Ribnica : RK Dol TKI Hrastnik 32 : 25 (17 : 11)

RD Riko Ribnica: Bojić, Strmljan 4, Horvat 5, Vujačić 8, Glavan, Žagar 1, Knavs 2, Lešek 2, Nosan B. 1, Klarič, Kovačič 3, Pucelj 2, Tomšič, Nosan M. 1, Setnikar 3, Košmrlj

RK Dol TKI Hrastnik: Seme, Brilej 4(1), Ajdari 1, Grušovnik 3, Pintar 1, Bauerheim 3, Gospodarič 1, Hribšek 2, Ramič 2, Ribič, Simončič 2(1), Nunčič, Cigler, Koprivc 6(1)

V naslednjem krogu Ribničane čaka gostovanje pri SVIŠu iz Ivančne Gorice, Dolani pa bodo v domači dvorani gostili velenjske ose.

FOTO: RK Dol Tki Hrastnik

Komentarji