Luka Žvižej: “Počasi se navajam”

Luka Žvižej se je priključil strokovnemu štabu članek ekipe v RK Celje Pivovarna Laško. Na novo vlogo se počasi privaja, a pravi, da je bilo potrebno kar nekaj časa. 


“Tu, v Zlatorogu oziroma Celju se je vse skupaj začelo in tudi sedaj se tu začenja neka nova pot,” je za Šport TV povedal Luka Žvižej. “Igrati ali pa delati z igralci, sta dve popolnoma različni stvari. Čaka me še veliko stvari, ki se jih moram naučiti, mi bodo pa igralske izkušnje definitivno pripomogle k uvajanju v trenersko delo,” razmišlja nekdanji slovenski reprezentant, ki se bo od publike in tako od aktivne igralske kariere poslovil oktobra na Rokometni simfoniji

Izkušnje v Celje Luka Žvižej prinaša tudi iz najmočnejših rokometnih lig na svetu, kjer je prebil kar nekaj časa v svoji karieri. “V Bundesligi mi je bilo čast igrati. To sem sprejel kot nagrado za pretekli trud,” se igralskih trenutkov spominja Žvižej. “Tam je vsaka tekma takšna, kot v Celju tekma Lige prvakov. To preprosto samo uživaš,” je Žvižej pohvalil vzdušje na nemških tribunah.

Celjani bodo odigrali prvo tekmo Lige prvakov v nedeljo,  15. 9. 2019, ob 17. uri. Prenos tekme bo na Šport TV 1.

NAGRADNA IGRA Rokometna simfonija (splošni pogoji)

Komentarji