Mariborski kapetan bo vijoličast tudi 10. zaporedno sezono

Iz RK Maribor Branik so sporočili, da so podaljšali sodelovanje s Tadejem Sokom. Mariborski kapetan, ki je v klubu že od sezone 2012/2013 bo tako v vijoličastem dresu tudi prihodnjo sezono, ki bo zanj že jubilejna deseta. 


Izkušeni 32-letnik tako še naprej ostaja eden najpomembnejših členov moštva, kjer lahko s svojimi izkušnjami odlično opravlja kapetansko vlogo. Letos je v ligi NLB nastopil na vseh 10. tekmah, ob tem pa skupno dosegel 68 golov, na klubski lestvici strelcev vseh časov, pa zaseda drugo mesto z 874 goli.

Podaljšanja pogodbe z Mariborom je bil izredno vesel tudi Sok: “Izredno sem vesel, da smo z vodstvom kluba dosegli dogovor za podaljšanje pogodbe za dodatno leto. Glede na to, da bo to moja deseta sezona in da se tu počutim kot doma, smo brez težav našli skupni jezik. Prvi cilj je vsekakor uspešno začeti drugi del tekoče sezone in izpolniti cilje, ki smo si jih zadali. V prihodnji sezoni pa si predvsem želim, da se klub vrne na mesta, kjer je v preteklosti že bil in na mesta, ki si jih po mojem mnenju tudi zasluži. Se pa že zdaj zelo veselim nadaljevanja te sezone in tudi začetka moje desete sezone v vijoličastem.”

Foto: Anamarija Valentina Dajnko

Komentarji